Metode de Plată


  • Plata cu Cardul Online - prin procesatorul EuPlatesc
Plătești comenzile rapid, în siguranță și fără costuri de procesare alegând Plata cu Cardul Online prin EuPlătesc în momentul în care plasezi comanda în magazinul online ROCA SHOES.

EuPlătesc este partenerul nostru pentru orice ține de plăți online criptate și procesate în siguranță.

Plățile cu carduri de debit emise sub siglele Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului 3D Secure dezvoltat de organizațiile de carduri Visa/MasterCard și care asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comercianți.
3D Secure asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul tău nu este transferată sau stocată, la nici un moment din procesul de plată, pe serverele magazinului online ROCA SHOES.

Important de știut! Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la posesorul cardului.

  • Finanțare 100% Online - 4 rate egale prin TBI BANK

ROCA SHOES îți pune la dispoziție opțiunea de finanțare online prin TBI BANK. Alege Plata cu Cardul Online la plasarea comenzii pentru a beneficia de 4 rate egale fără dobândă prin TBI BANK.
Bucură-te de 4 Rate Fără Dobândă pentru valoarea comenzilor cuprinsă între 100 lei și 1000 lei, și în 6 pana la 60 de rate fixe pentru valori cuprinse între 1.000 lei si 30.000 lei, bineînțeles, fără a se solicita deținerea unui card de credit.

  • Ramburs la Livrare / Card la easybox - Plată în numerar / cash direct curierului la livrarea coletului